Ei oikeastaan ole mitään elämää suurempaa kirjoitettavaa. Oon haalinut tarvittavia tavaroita kasaan, ostellut matka-apteekkia ja kirjoitellut mukaan -listaa. Vielä viikko pitää odotella. Odottelu on ehkä pahinta: asioita ehtii ajatella liikaa, tai toisaalta koitan olla ajattelematta, mutta silti on takaraivossa semmonen keskeneräinen tunne. Tahdon toimintaa, äksöniä, täys rähinä päälle!!!

Ja sitten viisumi. Pistin lappuset kuoreen ja lähetin Helsingin konsulaattiin (niitten tarvis pistää nettisivunsa uusiksi ammattikääntäjän ja ammattigraafikon kanssa, tycker jag...) ja parin päivän päästä kuulin, että siitä olis pitänyt maksaakin jotain (vaikka Aleksanteri-instituutin lapussa sanottiin, että sen nimenomaan ei pitäisi maksaa kun kyseessä on opiskelu...). No, eräs toinenkin toveri oli hakemuksensa lähettänyt samalla varustuksella kuin minä omani ja sai viisumin viime viikolla postiennakolla. Ehkä mä saan sen sitten huomenna maanantaina. Toivottavasti. Perjantain jo ravasin postilaatikolla kyttäämässä.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin tehnyt ekskursion Turun konsulaattiin ja viettänyt siinä sivussa laatuaikaa ko. kaupungissa asuvan ystäväni kanssa, mutta influenssa mokoma sotki hyvän suunnitelman. Paree pysyä tautien kaukana sitten lopputalven!!

Osasin muuten ihan ite vaihtaa pikkuveljen lainaamaan matkalaukkuun numerokoodin:)